Over ons

Als dakekker24 hebben wij de laatst 15 jaar veel ervaring opgebouwd. Daarom zijn we ook steeds verder gaan uitbreiden en hebben wij momenteel een landelijk netwerk met aangesloten dakdekkers die de juiste ervaring in huis hebben.

Het is dus voor ons belangrijk dat de dakdekkers professioneel te werk gaan en van goed advies kunnen voorzien. Mochten er vragen zijn over onze werkwijze of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan direct contact met ons op en we helpen graag verder!

Dakdekker bij u in de regio

Als dakdekker24.nl en ons netwerk, zorgen wij altijd dat er een dakdekker in de regio beschikbaar is. Het is van belang om een dakdekkersbedrijf te vinden die niet te ver weg zit. Hierdoor word er al fors bespaard op eventuele voorrijkosten!

Onze ervaring is tevens dat een naam in de regio opbouwen vrij snel kan gaan bij het leveren van goed werk. We zijn dus continue aan het bouwen om meer bekendheid te genereren. Tevreden klanten spelen hierbij een grotere rol en daar zijn we dan ook trots op!

Bij een spoedopdracht is het misschien nog wel het allerbelangrijkste dat een dakdekker snel ter plekke kan zijn. Door de korte afstanden, kunnen wij in no-time bij u op de stoep staan en naar de lekkage of dakschade kijken. Doordat we veel spullen meenemen is het vaak mogelijk dat we dit ook nog dezelfde dag kunnen oplossen. Uiteraard dit pas nadat er akkoord is gegeven voor ons scherp tarief!